Aanbod

AanmeldenZoals in de vorige schooljaren krijgen de scholen de gelegenheid de cursussen te bestellen die voor leerlingen zijn uitgewerkt, bijvoorbeeld in het kader van ICT voor het secundair onderwijs nascholingsprojecten o.a. voor Handel, Informatica 2e graad en Mode. Hieronder kun je lezen hoe en onder welke voorwaarden je deze leerboeken kunt bestellen via de website http://leerboek.nascholing.be.

Aanbod raadplegen

Om je te informeren over de inhoud van de uitgaven, heb je (door te klikken op de code van elk leerboek) een pdf-bestand met daarin de inhoudsopgave van dit werk. Je moet hiervoor over het programma Acrobat Reader beschikken. Je kunt dit gratis op jouw computer installeren (klik hier).

Bestellen mogelijk via de website

De communicatie van jouw bestellingen verloopt volledig digitaal.

Je kunt dan rechtstreeks via het internet, via http://leerboek.nascholing.be bestellen en jouw bestelling opvolgen. Je kunt het aanbod zonder aanmelden raadplegen. Om te bestellen heb je een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Dit is de schoolcode m.a.w. de gebruikersnaam en het wachtwoord dat de school gebruikt om in te schrijven voor een nascholing.

Bestellingen die gebeuren tussen 1 juni 2020 en 15 augustus zullen geleverd worden tussen 16 en 31 augustus. Voor bestellingen na 15 augustus moet je rekenen met een levertermijn van 2 weken.

Bij problemen of vragen kun je je wenden tot Marina Begyn via marina.begyn@katholiekonderwijs.vlaanderen of 02 529 04 29.

Enkele praktische schikkingen